N00231 | Byt OV 2+1, 78 m2 + balkón 9 m2, Praha 3 - Žižkov, Jeronýmova ul.

Jeronýmova, Praha 3, Praha  

9 990 000 Kč

cena je uvedena kompletní a obsahuje všechny poplatky

Exkluzivně vám nabízím k prodeji byt v osobním vlastnictví 2+1, 78 m2 + balkón 9 m2 v ulici Jeronýmova 326/5, Praha 3 - Žižkov, který je umístěn v čtvrtém patře bytového domu. Současná dispozice bytu je 2+1, ale tato dispozice umožňuje jednoduché předělání na 3+kk. Touto změnou získáte další ložnici a díky velikosti místností nijak neuberete na kvalitě bytu. Velký balkón je orinetovaný do klidného vnitrobloku a byt má okna orientovaná jak do vnitrobloku, tak do ulice. Byt je velmi dobře udržovaný a má jedinečnou polohu v těsné blízkosti Kostnického náměstí v Praze na Žižkově a kompletní občanské vybavenosti, se skvělou dopravní dostupností. Byt je vhodný pro vlastní bydlení nebo je také vhodný i jako investiční byt. V této lokalitě jsou nájmy velmi žádané.
Byt obsahuje obývací pokoj, velkou samostatnou kuchyň, ložnici, koupelnu s wc, chodbu, komoru a balkón. Fotografie vyobrazují aktuální stav bytu.
Byt je v osobním vlastnictví a jeho nákup je možné financovat hypotéčním úvěrem.
Dispozice bytu 2+1
Podlaží v domě 5
Počet podlaží v domě 6
Celková podlahová plocha 78 m2
Druh objektu cihlová
Stav objektu dobrý
Vlastnictví osobní
Balkón 9 m2
Doprava silnice; MHD; autobus
Voda Voda - dálkový vodovod
Plyn Plynovod
Topení Lokální - plynové
Odpad Kanalizace
Energetická náročnost budovy G - Mimořádně nehospodárná

Prodávající makléř

Pronájem krásného bytu o velikosti 110 m2 s terasou, velkou zahradou a garáží v blízkosti metra. Nabízíme k pronájmu krásný byt v ulici U Nikolajky. Byt má velkou vstupní halu. Pronajímá se zařízený značkovým nábytkem. V kuchyně naleznete kuchyňskou linku Sýkora s kvalitními spotřebiči značky Miele a Kuppersbusch. Obývací pokoj je zařízen Natuzzi sedačkou. Nadstandartně velká ložnice, kde je krom postele velká šatní skříň a spousta úložného prostoru. Další menší ložnice má vestavěnou skříň. Z obývacího pokoje je výstup na zahradu, která skýtá prostor pro příjemné posezení. Zahrada je dostatečně velká pro trampolínu i nadzemní bazén. Koupelna disponuje sprchovým koutem i vanou. V bytě jsou dvě WC, jedno v koupelně, další samostatně. Jednotlivé pokoje jsou neprůchozí. Podlahy jsou kryty parketami. Byt má videotelefon. Vjezd do garáže je na dálkové ovládání. Výhodou je velmi klidná lokalita, v blízkosti parku a dochozí vzdálenosti na metro, zdravotnické středisko a nákupní centrum Nový Smíchov.

Jiří Šimon

Telefon: +420 602 304 070
E-mail: jirisimon@jirisimon.cz

Kontaktní formulář